Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Monaco képes leírás - Mini államok.tlap.hu
részletek »

Monaco - Mini államok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mini-allam.tlap.hu » Monaco
Keresés
Találatok száma - 6 db
Megházasodott II. Albert monacói herceg

Megházasodott II. Albert monacói herceg

A polgári házasság után az egyházi szertartást is megtartotta az 53 éves II. Albert monaciói herceg és a 33 éves Charlene Wittstock egykori úszónő. A díszes eseményen Schmitt Pál magyar köztársasági elnök is részt vett.

Monaco

Monaco

You will be dazzled and amazed at each turn, at the heart of the City of Princes. From the old town, a veritable open air museum, to the Place du Casino, unique in the world, discover the history of the Grimaldis. A modern town, Monaco has extended its territory by reclaiming land from the sea; do not miss the Fontvieille district rising up from the water, where technology sits side by side with art. Immerse yourself in the heart of the teeming town by strolling around the typical market of la Condamine and discover the Moneghetti area. There are 1001 ways to discover the Principality.

Monaco lehet az európai Dubai

Monaco lehet az európai Dubai

A Földközi-tenger felé kíván terjeszkedni a jövőben a világ egyik leggazdagabb miniállama. A hivatalos tervek szerint Dubaihoz hasonlóan néhány éven belül Monacóban is grandiózus épületeket, köztük egy múzeumot emelnek a víz színére.

Monaco utazás, nyaralás info, látnivalók, szállás

Monaco utazás, nyaralás info, látnivalók, szállás

Az utazás nyaralás info Monaco oldala a roppant érdekes, és egyedi atmoszférájú, csodálatos környezetben lévő Monacót, Monte Carlót meglátogató utazóknak kíván segítséget adni. Az oldal segítségével szállást találhat Monacóban, vagy a Cote d'Azuron, megtudhatja, mit érdemes megnézni, milyen érdekes látnivalókkal rendelkezik a miniállam. A látnivalók könnyebb megtalálása érdekében Monaco nevezetességei Monaco interaktív, zoomolható térképén is fel vannak tüntetve.

Monte Carlo, az ékszerdoboz

Monte Carlo, az ékszerdoboz

Monte-Carloban minden fénylik. Vagy azért mert arany, vagy azért, mert gyémánt. Itt egy hölgy nemcsak bátran viselheti gyémánt ékszereit az utcán (ami egyébként szinte kötelező is), de még a kocsija ülésén is hagyhatja, ha felugrik egy barátjához. Soha sehol a világon (na jó talán Dubaiban) nem találkozni annyi Aston Martinnal, Rolls Royce-szal és Bentley-vel, mint itt. Egy részük az itt élők tulajdonában van, másrészüket az ide látogatók hozatják magukkal, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben. Bár ez teljesen felesleges procedúra, hiszen a városban se szeri se száma a luxusautó-kölcsönzőknek, és a sokcsillagos szállodák autóparkja is mindig rendelkezésre áll. Másrészt a város legnépszerűbb közlekedési eszköze a jacht.

Ország-város? Az örök tavasz hercegsége Monaco

Ország-város? Az örök tavasz hercegsége Monaco

Monaco hercegsége egy kis városállam, amely a Földközi-tenger és Franciaország között helyezkedik el a francia Riviérán. Egy 2002-es francia- monacói szerződés szerint, ha az országnak nincs örököse, önálló állam marad, és nem válik Franciaország részévé, így valószínűleg továbbra is a második legkisebb ország hírében fog állni.

Tuti menü